Jostain kumman syystä vanha blogini ei näyttänyt olevan enää lainkaan olemassa, mutta en sitä sen kummin jäänyt miettimään vaan pistin pystyyn vallan uuden : )

Tein muutaman nappulan tuohon vasemmalle sivupalkkiin. Napin saa kopioi/liitä toiminnolla, eikä sille tarvitse tehdä mitään koodituksia. Jätähän ilmoituksen, jos otat nappini niin tulen käymään blogissasi ja nappaan nappisi tai laitan tekstilinkin.

Pitkään riitelin tämän pohjan kanssa, mutta saapi nyt alkuunsa ainakin kelvata. Harmaa väri sopii mielestäni nyt hyvin, sillä täällä ainakin on satanut kaksi päivää taas vaihteeksi vettä, mutta nuo kirsikat piristävät mukavasti.

Kysymykset ja kommentit (toivoisinkin käynnistä jätettävän jälkiä, jotta voin tulla vastavierailulle : ) ) ovat erittäin tervetulleita, myös sähköpostia saapi laittaa.

Sitten VAROITUS! Olen ihan hölmö Harry Potter fani, joten joskus saattaapi tulla HP -höpötyksiä ja niistä saapi sitten huomautella... Toisinsanoen kannattaa tipauttaa minut Tylypahkan junasta *heh* : D

Typojakin saattaa olla, sillä käytän hurjan upeaa nelisormijärjetelmää, joka tarkoittaa sekä oikean, että vasemman käden etu -ja keskisormia ja vauhtia on sata.

Jeps, ja nyt kunnon käsityöpostausta kirjoitamaan.