Tänään postilaatikossa odotti kuori Hetasta ja Sammakosta.

Tilaamani ihanat (ja ensimmäiset) 3 Tilda paprua <3

b9394452.jpg

Tämä viikko onkin ollut ihana postin osalta.

¤¤¤¤¤¤¤

Asiasta moottorisahaan...

Tänään meni kyllä hermot naapuriin *kiroilee älyttömän rumasti*!
Ne on nyt viime ja tänä talvena kärräänneet lumensa autopaikaltaan siihen meidän paikkojen välissä olevalle tyhjälle autopaikalle. Mä jo viimevuonna sanoin siitä nätisti, mutta he sanoivat että aura-auto on ne siihen kipannut. No tänään ne taas oli lanaamassa sitä lunta siihen tyhjälle paikalle ja meninn  sanomaan siitä, niin se nainen alkoi huutamaan mulle pääpunaisena, että he lanaavat lumensa siihen, koska se on tyhjä paikka ja he ovat niin vanhoja, että eivät jaksa niitä muualle lanailla. Sanoin sitten, että ei se ole reilua meitä muita asukkaita ohtaan kun me lanaillaan lumet siististi pois muiden tieltä ja että sunnuntainakin reilu 2 tuntia lanattiin sitä mein paikkaa. 
No nainen siihen sitten, että niin kauan kun taloyhtiöltä ei sihen paikalle lumien lanaamista kielletä, niin he laittavat lumensa siihen. Mä sitten soitin isännöitsijälle ja ne laittaa niille lappua menemään.

Jotenkin tuntuu, että olin lapsellinen, mutta mitäs jos mekin lanattais oman paikan lumet siihen vapaalle paikalle ja kaikki muutkin lanaisi vain siihen autojen väliin, niin ei siitä tulisi mitään. Ja se isännöitsijä sanoi, että se vapaa paikka toimii ikään kuin vieraspaikkana (joita meidän parkkiksella on muutenkin vain 5 ja taloja on kuitenkin 4 joissa kaikissa ainakin 20 asuntoa) ja ei se vanhuus ole mikään syy siihen, että ei voi lumiaan lanata kunnolla, kyllähän meillä nuorillakin voi olla esim. selkävaivoja tai jotain...

Olinko mä ilkeä ja lapsellinen?