Meillä on hurjan pinet tilat tässä kämpässä ja kun mä raahaan jatuvasti kaikkea käsitöihin liittyvää laitetta ja härpäkettä lisää, niin säilytystiat alkaa olla hiukan tiukalla.
Isompaan asuntoon ei kuitenkaan olla menossa ennen kun mun koulu loppuu loppu vuodesta ja menen töihin, joten siiheksi pitää kituuttaa täällä.
Meillä on siis kaksio, jossa vaikeasti sisustettava olohuone ja pieni makkari.

Selailin sitten tuossa joku päivä IKEAn sivuja ja löysin sellasen hylly/pöytä yhdistelmän, joka mahtuisi pienellä järjestelyllä makkariin, mieskin oli sitä mieltä että voitaisiin sellainen hommata.

72997_PE189252_S4.jpg

Tuossa on siis 4 hyllyä pystyyn ja poikittain ja pöytä tulee kiinni hyllyyn.
Ajattelin noihin hyllyihin sitten ostaa sellasia koeja ja tehdä niihin jotkin kivanväriset (ehkä turkoosit) sisuskankaat.

Tällaista mietin myös lisäksi, sen voisi maala itse sitten kivan väriseksi.

FIRA 9 laatikon minilipasto
Olisin myös halunnut magneettitaulun ja magneettipurkkeja, niin kun Maijullakin on, sillä se säästäisi ihan hurjasti tilaa, kun siitä muutenkin on puutetta, mutta harmikseni huomasin, että näitä pienempiä ei pystykään tilaamaan : (
Ne pitäsi noutaa suoraan liikkeestä, enkä mä taida ihan niiden takia PK-seudulle lähteä, eikä ole kukaan tuttukaan juuri menossa.
Harmittaa kovasti, joten jos joku tietää, mistä näitä voisi saada Pirkanmaanaluelta/nettikaupasta, niin mielelläni otan vinkit vastaan!