Kävisin tuossa eräänä päivänä Kaisuliinan blogissa ja sain taas kimmokkeen skräppäykseen. Tai noh, tarvikeita hankin silloin joskus, mutta yhtään sivua en tainnut saada valmiiksi ja tarvikkeetkin menivät kortteihin...

Mielessä on jo piiitkään ollut Vauvakirja skräpäten ja olen sitä jo hahmotellutkin, mutta hylännyt hahmotelmavihkosen askartelukaapin uumeniin. Nyt kuitenkin siis Kaisuliinan blogista hyppäsin Paper Adventure 08:n ihmeelliseen maailmaan ja ideat alkoivat pursuta, joten hain vihkosen ja pyyhin pölyt sen päältä ja huh sitä idea määrää, joudun kaiketi tekemään myös kirjan odotusajalle : )

Juu, siis vauvaa toivotaan täällä (on toivottu jo pidemmän aikaa mutta ei se ole niin helppoa kuin moni luulee), joten sitä odotellessa täytän tämän kaipuun kaikella vauva-aiheisella käsitöillä. Onhan se hyvä nyt tehdä kun sitten vauvan kanssa ei sitä aikaa niin kamalasti välttämättä ole.... Mutta se niistä vauva jutuista.

Nyt pitäisi sitten tilailla ja käydä shoppailemassa tarvikkeita noita kirjoja varten, mutta kun nyt on "Tilaamaton Tammikkuu", niin odottelen kiltisti helmikuuhun... Silloin on mun synttäritkin, joten vetoan niihin sitten ostopaljouden aikana ; )

1213470.jpg