Siivoilin sunnuntaina lankakaappiani ja löysin about 250g sellaista lankaa, jonka olin purkanut joskus. Langan nimeä en saa päähäni millään, mutta 50g kerissä tuo oli ja 100% puuvillaa.

Langan väri on sellainen, että en siitä itselleni mitään voisi tehdä, sillä ei olisi mitään, minkä kanssa sitä käyttäisi... Tietysti kesäisen kassin olisi voinut tehdä.
Selasin sitten Novitan oheita läpi ja löysin kivan kietaisunutun ohjeen. Sain maanantaina takakappaleen valmiiksi ja eilen aloitin tekemään vasenta etukappaletta. Purin etukappaletta ainakin 5 kertaa, koska tein jotakin koko ajan väärin... Sisälukutaito taitaa olla iltatunneilla hiukan heikkoa. Tavailin ohjetta monta kertaa ennen kun tajusin, mitä piti tehdä ja kellokin näytti jo yömyöhää, joten jätin kappaleen yöpöydälle muhimaan : )

7aa8e340.jpg

Kuva on hiukan huono, mutta tuossa takakappaleessa sävelsin hiukan itse ja tein sydänkuvioita, vasta muutaman kerroksen jälkeen tajusin, että ne olisivat olleet kauniimpia helmineuleella... Nyt siis tein ne vain nurjalla.

Käykäähän kurkkaamassa kaksi dellistä postaustani myös; helmiä ja helmtyökirja myynnissä!