Käytiin tänään pika pikaa justaansa ennen ysiä Euomarketissa hakemassa maitoa. Jostain kumman syystä eksyin sinne "askarteluhyllyjen" väliin ja se kannatti! Alahyllyllä suorastaan huusi kaksi viimoista pakettia "valmistauluja". Oikea hinta näillä paketeilla oli 14.90 ja nyt ne olivat vain 3,90€!!

1f04f5d0.jpg

Vasta kotona tajusin, että olisin voinut tietysti ostaa ne molemmat ja antaa vaikkapa lahjaksi tai jotakin... Tyhmä minä!

Eli tuossa paketissa on kolme tuollaista pikkutaulupohjaa, jotka maalataan itse. Pakettiin kuuluu myös maalit sekä kohovärit (joilla nuo oksat tehsään), oksasabluunat, suti ja sekoitusastia. Yksi asia, mikä tuossa paketissä häirtsi oli se, että ruotsinkielisten ohjeiden kohdalla oli Suomenlippu...Koko paketissa ei siis ole sanaakaan Suomea kuitenkaan.

Tilasin muuten tuossa eilen Hetasta ja Sammakosta ihania Tilda juttuja ihan pikkaisen ja sitten Finnstamperilta vähän enemmän askartelujuttuja... En kuitenkaan paljon sillä meni alle 40€ yhteensä ; )

Finnstamperin Sari oli hurjan kiva kun kertoi kuinka voin säästää postikuluissa. Tilasin sellaisen Words to go -paketin jossa on yli 2300 lappusta (tilasin hiukan muutakin kyllä), postikulut olisi olleet 5,90€, mutta Sari ystävällisesti kysäisi, että haluanko, että hän laittaa lappuset pussukkaan, jolloin postien hinnat tippuvat 1,80€... Moni nettikauppa ei olisi tuollaisia kysellyt, joten suur kiitos Sarille!!

Nyt sitten odotellaan innolla Kustia... Ei voi sanoa, että Kusti polkee, sillä meidän Kusti tulee mönkijällä : D